Промислові підлоги для харчової галузі
Підлоги для харчового виробництва
Покриття поліуретаном
Яку вибрати підлогу для харчової промисловості?
Яке покриття потрібно використовувати для харчового виробництва?
Дуже важливе питання, коли йдеться про роботу у харчовому середовищі.
Як зробити підлогу для харчового виробництва?
Вивчимо це питання детальніше.
Одним з класичних видів підлогового покриття в харчовій індустрії є кислототривка плитка.
Кислотостійка плитка, вже багато років застосовується в харчовій галузі, маючи свої переваги та недоліки.
У 21 столітті на зміну керамічної харчової плитки прийшли нові полімерні покриття, які витримують різноманітні навантаження.
Безшовні поліуретан-цементні підлоги
Вибір ефективної промислової підлоги для харчового виробництва
-
Вибір правильного покриття в харчовій промисловості, для виробництва продуктів харчування, має вирішальне значення.
-
Вам потрібна протиковзна підлога, яка буде дуже зносостійкою.
-
Тому очевидним вибором є надміцна поліуретанова система.
-
Зазвичай пропонується рішення, застосувати товстошарове поліуретан-цементне покриття, товщиною 6 або 9 мм.
-
Це еластичне, полімерне покриття для підлоги, ідеально підходить для багатьох харчових виробництв.
-
До них відносяться пекарні, молочні заводи, м'ясопереробні підприємства, скотобійні, комерційні кухні та виробники різноманітних продуктів харчування.
Хімічні безшовні підлоги
Хімічно стійке покриття для харчового виробництва
Переваги поліуретанового покриття для харчового виробництва
Термостійка підлога для пекарні
Термостійкі підлоги для харчового виробництва
-
Харчові підлоги можуть піддаватися впливу екстремальних температур.
-
Таким чином, будь-яка підлога має бути термостійкою, особливо біля духовок.
-
Поліуретан-цементні системи, дуже довговічні і забезпечують відмінну термоізоляцію для підлоги в пекарні.
-
Насправді вони витримують прямі температури до 120 градусів або до 130 градусів на 12 мм.
Зносостійке покриття для підлоги
Водонепроникні та антиковзні підлоги для харчового виробництва
-
Вологі виробничі площі в харчовій промисловості, можуть бути піддані впливу молока, жиру, жиру та води.
-
Це особливо поширене у виробництві сиру та молочних продуктів.
-
Покриття з поліуретанової смоли забезпечують відмінний опір ковзанню у вологому стані, тому полімерні підлоги для пивоварні ідеальне рішення.
-
Їх можна укладати у зонах водовідведення, щоб допомогти дренажу та допомагаючи відповідати високим стандартам здоров'я, безпеки.
-
Перед укладанням поліуретанової системи необхідно перевірити підставу на наявність тріщин. У разі їх виявлення, провести обов'язковий ремонт тріщин у бетонній підлозі, ремонтними складами.
Антибактеріальне полімерне покриття
Гігієнічна підлога для харчового виробництва
-
Всі підлоги для виробництва харчових продуктів повинні бути гігієнічними.
-
Тому поліуретанові підлоги ідеально підходять для цих цілей.
Водонепроникні підлоги для харчової галузі