Полімерні підлоги для броварні
Підлоги для харчового виробництва
Покриття поліуретаном
Полімерні підлоги для виробничих приміщень
При новому будівництві чи реконструкції пивоварні, питання з статями, завжди буде актуальним та вимагатиме раціонального підходу.
-
Ефективні покриття для пивоварень, життєво важливі для безпеки персоналу та продуктивності підприємства.
-
Зростання крафтового пивоваріння в Україні останніми роками набирає обертів.
-
Кількість нових виробничих майданчиків та торгових точок показує, що українські незалежні пивовари виробляють більше пива, ніж 5 років тому.
-
Немає жодних сумнівів у тому, що зростання українського крафтового пивоваріння допомогло стимулювати спільний ринок виробництва пива в країні.
-
Як великі відомі бренди, так і локальні, невеликі заводи, дають на гора, сотні барелів "рідкого хліба", навіть у час, що всім надавав, COVID 19.
- Приємно спостерігати за приватними пивоварнями з Бахмута, Слов'янська, Лисичанська, Сєвєродонецька, Охтирки, Золотоноші, Новомосковська та інших міст України, які не здаються у такий смутний час і продовжують радувати своїх покупців як ціною, так і якістю продукту.
«Народ наш пив і питиме, COVIDOM нас, не зломити»
Крафтове пиво
Підлогове покриття для пивоварні
-
У всіх галузях пивоварної промисловості, підлоги повинні мати відмінний опір ковзанню і бути надзвичайно зносостійкими.
-
Класична система для пивоварні – кислотостійка плитка. Кислотоупорна плитка – має свої плюси, але й мінуси.
-
Тому очевидним вибором для цього сектора є посилене поліуретан-цементне покриття товщиною 6 або 9 мм.
- Така поліуретанова система підлогового покриття, підходить для всіх видів пивоварень.
Підлоги для виробництва пива
Переваги поліуретанового покриття
-
Досвідчені українські підрядники з влаштування промислових підлог, а також світові виробники полімерних покриттів пишаються тим, що надають ефективні сервісні рішення для українського бізнесу.
-
Застосування поліуретан-цементних систем для вашої пивоварні дає безліч переваг для вашого виробництва.
-
Хімічно стійке полімерне покриття: непроникне та стійке до органічних кислот.
-
Зручне прибирання і легко чиститься: можна чистити пором до 120 градусів, при товщині 9 мм.
-
Зносостійка система для підлоги: витримує великі навантаження.
-
Антибактеріальне покриття для харчової підлоги: не підтримує зростання бактерій та мікробів.
- Протиковзне покриття для харчового виробництва: застосовують у вологих та сухих умовах роботи.
Полімерна підлога для виробництва пива
Характеристики поліуретан-цементної підлоги
Термостійкі полімерні підлоги
-
Підлоги для пивоварні, можуть бути піддані впливу екстремальних теплових навантажень, отже, будь-яка підлога має бути стійкою до теплового удару.
-
Тепло стимулює ферментативні процеси при виробництві пива.
-
Підлога з поліуретан-цементною основою, дуже міцна і забезпечує відмінний термозахист.
-
Такі полімерні покриття здатні витримувати прямі термоудари до 120 градусів або до 130 градусів на відстані 12 мм.
Промислові полімерні підлоги для харчового виробництва
Кислотостійкі полімерні підлоги
-
Пиво, за своєю природою, є кислим і якщо за ним не стежити, воно повільно руйнує бетонні підлоги при розливі.
-
Системи полімерних підлог з поліуретанової смоли забезпечують кращий хімічний захист.
-
Вони непроникні та стійкі до органічних кислот, які дуже поширені під час виробництва пива.
Хімстійкі полімерні підлоги для пивоварень
Антиковзна полімерна підлога
-
На більшості пивоварних заводів є вологі виробничі ділянки, що виникли в результаті розливів або збирання.
-
Дуже важливо, щоб на цих ділянках не було небезпеки послизнутися.
-
Полімерні покриття з поліуретанової смоли з їхніми високими протиковзкими властивостями є ідеальним вибором.
- Промислові полімерні покриття з поліуретан-цементу забезпечують чудовий опір ковзанню на мокрій дорозі і можуть укладатися у водовідвідних лотках, допомагаючи відводити воду, забезпечуючи відповідність високим стандартам здоров'я і безпеки.
Поліуретанові підлоги для харчового виробництва
Антибактеріальні полімерні підлоги
-
Підлоги в пивоварнях повинні бути гігієнічними, тому системи є ефективним рішенням.
-
Пропонуючи безшовне оздоблення, можна доповнити облицюванням і штукатуркою, щоб забезпечити плавний перехід від стіни до підлоги, який не підтримує зростання бактерій і мікробів в кутах (пристрій плінтуса).
Пий пиво
Якісні підлоги для броварні, запорука успіху вашої справи та задоволення потреб ваших клієнтів, які не проти: "пити пиво на зорі, пити пиво перед сном, пити пиво на траві, пити пиво за столом, пити пиво натщесерце, пити пиво з хмелю, пити пиво просто так, пити, як до COVIDA. Пий пиво!
"Застосовуйте ефективні підлоги для пивоварень та радуйте своїх покупців"
Якщо ця стаття вам сподобалася і була корисною,