Каталог товарів
Особистий кабінет
Уподобання (0)
0 товарів
на суму 0 грн

Полімерні підлоги для пекарні

Поліуретан-цементна підлога для харчового виробництва

Покриття поліуретаном

Поліуретанові підлоги

Як вибрати підлогу для пекарні?

Харчова галузь займає особливе місце у виробничих потужностях України.

  • Один із великих її секторів, є хлібобулочна промисловість.

  • Вона росте та розвивається з кожним роком.

  • Основна причина цього полягає в тому, що хліб є предметом першої необхідності, як і 1000 років тому.

  • Без хліба не обходиться практично жодна родина, навіть сім'ї сироїдів і веганів.

  • Хлібобулочний бізнес, використовує кілька видів сировини - борошно, дріжджі, воду та сіль, яйця, молоко.

  • Також часто використовуються інші види сировини, у тому числі харчові добавки, для підвищення якості кінцевого продукту.

  • При цьому сам процес виготовлення тіста та хлібобулочних виробів за сотні років майже не змінився.

 Полимерные полы для пекарни

Підлога для пекарні

Для кожного хлібобулочного виробу своя технологія виробництва.

  • Випікання здійснюється в печах при температурі 35-40 градусів і з вологістю 80-85%.

  • Після випікання хліб та хлібобулочні вироби, поміщають у лотки, для остигання, а потім перевозять на автомобілях у торгові точки.

  • Всі ці логістичні та виробничі цикли, дуже інтенсивно впливають на промислові підлоги в пекарні.

  • Промислова підлога в пекарні, піддається фізичному, хімічному та температурному впливу, тому до підлог для пекарні, особливий підхід при виборі, на стадії нового будівництва або ремонту.

 Полимерные полы для пекарни

Антибактріальні підлоги для пекарні

  • Виробниче приміщення для пекарні має бути дуже чистим і гігієнічним.

  • Тому ефективна підлога в пекарні дуже важлива для задоволення всіх вимог до організації виробництва.

  • Гігієна, безпека та довговічність, є одними з найважливіших факторів, при виборі якісного покриття для пекарні.

Як вибрати полімерну підлогу для пекарні?

  • Класична система покриття для хлібобулочного підприємства - це кислототривка плитка. Однак, наявність швів у кислотостійкій плитці ускладнює процес прибирання через наявність міжплиткових швів.

  • Завдяки своїм хімічним та фізичним властивостям, підлоги з поліуретанової смоли та цементного наповнювача, незамінні у виробництві хлібобулочних виробів, останні 20 років.

  • Промислові підлоги з поліуретан-цементного покриття, мають цілу низку переваг.

  • Безшовні полімерні підлоги для пекарні: зручні в збиранні та водонепроникні. 

  • Температуростійкі підлоги для пекарні легко очищаються, при температурі до 120 градусів.

  • Міцна і зносостійка полімерна підлога: мають високу зносостійкість, витримує високі навантаження.

  • Антибактеріальна полімерна підлога: гігієнічне та монолітне покриття.

  • Протиковзаюча підлога в пекарні: ефективний засіб при вологих та сухих умовах роботи.

 Полимерные полы для пекарни

Харчова підлога для пекарні

Правильний рецепт від кондитера

  • Борошно, олія, харчова сода, дріжджі, цукрова пудра та олія - ​​ключові інгредієнти, що використовуються в пекарні.

  • Якщо їх пролити на підлогу, вони можуть стати слизькими під ногами.

  • Щоб відповідати суворим стандартам охорони праці та техніки безпеки, уникнути травм на роботі, дуже важливо мати відповідну підлогу.

  • Для пекарень необхідно, щоб підлога була стійкою до ковзання, як у вологих, так і в сухих умовах.

  • Ідеально підходить для пекарень, поліуретанове гігієнічне покриття підлоги, забезпечує максимальні протиковзкі властивості, що дає співробітникам пекарні, повну впевненість у комфорті та безпеці на своєму робочому місці.

 Полимерные полы для пекарни

Полімерні підлоги для пекарні

Ефективні підлоги для пекарні

  • На кухні та в пекарні, місцями, буває спекотно.

  • При повній завантаженості пекарні, комерційні печі, виділяють велику кількість тепла, тому промислові підлоги в пекарні, може зазнати сильного, температурного удару.

  • Дуже важливо, щоб будь-яке полімерне покриття було стійким до термічного удару, особливо біля промислових духовок.

  • Полімерна підлога для пекарні, здатна витримувати прямі температури, до 120 градусів або до 130 градусів, при товщині 9-12 мм, дуже міцна і забезпечує відмінний термозахист.

Прибирати легко та ефективно

  • Щоб знищити будь-які шкідливі бактерії, не порушуючи цілісності полімерної підлоги, це можна зробити парою при температурі до 120 градусів.

  • Крім того, поліуретанові підлоги для харчового виробництва є безшовними, що робить їх дуже гігієнічними для пекарень, де вимоги до рівня чистоти та гігієни дуже високий.

 Полимерные полы для пекарни

Промислові полімерні підлоги для пекарні

Промислові полімерні підлоги для пекарні

  • При використанні великогабаритного обладнання, екстремальної спеки та повсякденного прибирання, умови в пекарні можуть бути жорсткими, тому будь-яка обрана підлога повинна бути зносостійкою.

  • Поліуретанова промислова підлога для виробничого приміщення, дуже зносостійка і здатна протистояти найсильнішим фізико-механічним навантаженням.

  • Поліуретанові підлоги ідеально підходять для роботи у виробництві хлібобулочних виробів, оскільки вони міцні та розраховані на великі навантаження, що забезпечує відмінний захист від високого стирання та ударів.

"Застосовуйте ефективні покриття для пекарні"

Якщо ця стаття вам сподобалася і була корисною,
поділіться їй у соцмережах - це допоможе вашим друзям дізнатися про неї та підтримає наш проект.
 
Дякую!