Полімерні підлоги для пекарні
Поліуретан-цементна підлога для харчового виробництва
Покриття поліуретаном
Поліуретанові підлоги
Як вибрати підлогу для пекарні?
Харчова галузь займає особливе місце у виробничих потужностях України.
-
Один із великих її секторів, є хлібобулочна промисловість.
-
Вона росте та розвивається з кожним роком.
-
Основна причина цього полягає в тому, що хліб є предметом першої необхідності, як і 1000 років тому.
-
Без хліба не обходиться практично жодна родина, навіть сім'ї сироїдів і веганів.
-
Хлібобулочний бізнес, використовує кілька видів сировини - борошно, дріжджі, воду та сіль, яйця, молоко.
-
Також часто використовуються інші види сировини, у тому числі харчові добавки, для підвищення якості кінцевого продукту.
- При цьому сам процес виготовлення тіста та хлібобулочних виробів за сотні років майже не змінився.
Підлога для пекарні
Для кожного хлібобулочного виробу своя технологія виробництва.
-
Випікання здійснюється в печах при температурі 35-40 градусів і з вологістю 80-85%.
-
Після випікання хліб та хлібобулочні вироби, поміщають у лотки, для остигання, а потім перевозять на автомобілях у торгові точки.
-
Всі ці логістичні та виробничі цикли, дуже інтенсивно впливають на промислові підлоги в пекарні.
-
Промислова підлога в пекарні, піддається фізичному, хімічному та температурному впливу, тому до підлог для пекарні, особливий підхід при виборі, на стадії нового будівництва або ремонту.
Антибактріальні підлоги для пекарні
-
Виробниче приміщення для пекарні має бути дуже чистим і гігієнічним.
-
Тому ефективна підлога в пекарні дуже важлива для задоволення всіх вимог до організації виробництва.
- Гігієна, безпека та довговічність, є одними з найважливіших факторів, при виборі якісного покриття для пекарні.
Як вибрати полімерну підлогу для пекарні?
-
Класична система покриття для хлібобулочного підприємства - це кислототривка плитка. Однак, наявність швів у кислотостійкій плитці ускладнює процес прибирання через наявність міжплиткових швів.
-
Завдяки своїм хімічним та фізичним властивостям, підлоги з поліуретанової смоли та цементного наповнювача, незамінні у виробництві хлібобулочних виробів, останні 20 років.
-
Промислові підлоги з поліуретан-цементного покриття, мають цілу низку переваг.
-
Безшовні полімерні підлоги для пекарні: зручні в збиранні та водонепроникні.
-
Температуростійкі підлоги для пекарні легко очищаються, при температурі до 120 градусів.
-
Міцна і зносостійка полімерна підлога: мають високу зносостійкість, витримує високі навантаження.
-
Антибактеріальна полімерна підлога: гігієнічне та монолітне покриття.
- Протиковзаюча підлога в пекарні: ефективний засіб при вологих та сухих умовах роботи.
Харчова підлога для пекарні
Правильний рецепт від кондитера
-
Борошно, олія, харчова сода, дріжджі, цукрова пудра та олія - ключові інгредієнти, що використовуються в пекарні.
-
Якщо їх пролити на підлогу, вони можуть стати слизькими під ногами.
-
Щоб відповідати суворим стандартам охорони праці та техніки безпеки, уникнути травм на роботі, дуже важливо мати відповідну підлогу.
-
Для пекарень необхідно, щоб підлога була стійкою до ковзання, як у вологих, так і в сухих умовах.
- Ідеально підходить для пекарень, поліуретанове гігієнічне покриття підлоги, забезпечує максимальні протиковзкі властивості, що дає співробітникам пекарні, повну впевненість у комфорті та безпеці на своєму робочому місці.
Полімерні підлоги для пекарні
Ефективні підлоги для пекарні
-
На кухні та в пекарні, місцями, буває спекотно.
-
При повній завантаженості пекарні, комерційні печі, виділяють велику кількість тепла, тому промислові підлоги в пекарні, може зазнати сильного, температурного удару.
-
Дуже важливо, щоб будь-яке полімерне покриття було стійким до термічного удару, особливо біля промислових духовок.
- Полімерна підлога для пекарні, здатна витримувати прямі температури, до 120 градусів або до 130 градусів, при товщині 9-12 мм, дуже міцна і забезпечує відмінний термозахист.
Прибирати легко та ефективно
-
Щоб знищити будь-які шкідливі бактерії, не порушуючи цілісності полімерної підлоги, це можна зробити парою при температурі до 120 градусів.
-
Крім того, поліуретанові підлоги для харчового виробництва є безшовними, що робить їх дуже гігієнічними для пекарень, де вимоги до рівня чистоти та гігієни дуже високий.
Промислові полімерні підлоги для пекарні
Промислові полімерні підлоги для пекарні
-
При використанні великогабаритного обладнання, екстремальної спеки та повсякденного прибирання, умови в пекарні можуть бути жорсткими, тому будь-яка обрана підлога повинна бути зносостійкою.
-
Поліуретанова промислова підлога для виробничого приміщення, дуже зносостійка і здатна протистояти найсильнішим фізико-механічним навантаженням.
- Поліуретанові підлоги ідеально підходять для роботи у виробництві хлібобулочних виробів, оскільки вони міцні та розраховані на великі навантаження, що забезпечує відмінний захист від високого стирання та ударів.