ggbetasino
ggbetasino
Каталог товарів
Особистий кабінет
Уподобання (0)
0 товарів
на суму 0 грн

Полімерна наливна підлога для паркінгу

Підлоги паркінгу

Покриття для паркінгу та гаража

Гідроізоляція підлоги паркінгу

pin up lucky

Підлога в паркінгу, в гаражі або на автостоянці повинна бути захищена від численних факторів.

Які ж ключові параметри для визначення гідроізоляційного рішення, здатного забезпечити довговічність та функціональність бетонної конструкції паркування:

  • здатність перекривати тріщини;

  • зносостійкість;

  • стійкість до стирання.

Давайте розглянемо ці три параметри.

 Полимерные полы для паркинга

Полімерні підлоги для паркінгу

Основні параметри гідроізоляційної мембрани для паркінгу

Здатність перекривати тріщини в бетонних підлогах

Чи є будинок без тріщин? Звісно, ​​є, але їх дуже мало.

Реальність та практика показують, що в більшості випадків тріщини виникають, особливо на великій горизонтальній бетонній поверхні, наприклад, на паркінгу.

Теплове розширення верхніх покриттів через коливання температури, усадку бетонної плити, динамічні навантаження транспортних засобів і великий проліт між колонами - ось деякі з конкретних причин виникнення тріщин на паркінгу.

Без захисту від перекриття тріщин, довговічність усієї конструкції може опинитися під загрозою, що призведе до додаткового обслуговування та ремонту.

 Полимерные полы для паркинга

Еластичне покриття для паркінгу

Зносостійкість покриття для паркінгу

Крутний момент двигуна транспортних засобів зазвичай збільшується, особливо електромобілі.

При прискоренні перші повороти провідних коліс створюють напругу всередині системи захисту, яка прагне розірвати матеріал.

Це одна з причин, через яку довговічні системи покриття підлоги паркінгу вимагають поєднання мембрани, яка забезпечує опір перекриттю тріщин і зносостійкого покриття, що захищає мембрану від розриву.

 Полимерные полы для паркинга

Зносостійке покриття для паркінгу

Стійкість підлоги паркінгу до стирання

Знос поверхні паркінгу дуже високий, особливо на автостоянках комерційних центрів або великих громадських будівель.

У цих умовах верхній шар будь-якої системи пирога підлоги паркінгу, особливо схильний до навантажень, тому дуже важливо вибрати і нанести верхній шар покриття, здатний забезпечити тривалий захист.

Гідроізоляційні мембрани, що наносяться гарячим розпиленням, мають такий високий ступінь механічної стійкості, що відпадає необхідність у нанесенні верхнього шару покриття, забезпечуючи в той же час такий же опір.

Це призвело до створення більш простого, швидкого та дешевого рішення.

 Полимерные полы для паркинга

Стійке покриття на стирання для відкритого паркінгу

Розглянемо рішення покриття підлоги паркінгу від Master Builders Solutions.

Де і як мембрани з гарячим напиленням для підлоги паркінгу від Master Builders Solutions можуть бути використані?

Для виконання всіх описаних вище параметрів необхідні системи гідроізоляції та захисту бетонної підлоги в 2 або навіть 4 шари.

Починаючи з основи, ідеальна система шарів складатиметься з:

  • ґрунтовки;

  • гідроізоляційної мембрани;

  • зносостійкого покриття;

  • верхнього захисного шару

 Полимерные полы для паркинга

Masterseal Traffic

В асортименті систем MasterSeal Traffic, зібрані спеціальні рішення для автостоянок та паркінгу.

Розглянемо дві системи серії MasterSeal Traffic, засновані на гідроізоляційних мембранах, що наносяться гарячим розпорошенням.

MasterSeal Traffic 2219

Особливою перевагою MasterSeal Traffic 2219 з полісечовиною як зносостійке покриття, є його дивовижна стійкість, яка вже довела свою довговічність у багатьох сферах застосування.

Нанесене гарячим напиленням покриття може бути перероблено надзвичайно швидко і може бути знову введено в рух.

Оскільки покриття наноситься шляхом гарячого напилення, навіть компоненти будівлі, що піднімаються, вертикальні поверхні і, при необхідності, навіть області над головою, а також інші складні геометрії можуть бути покриті без будь-яких проблем і за одну операцію завдяки його дуже швидкому налаштуванню, що також дозволяє дуже швидко повернутись в експлуатацію.

Дуже висока пропускна здатність та стійкість до стирання MasterSeal Traffic 2219 роблять поверхню довговічною, а витрати на технічне обслуговування низькими.

Бажаний колірний дизайн, захист від ультрафіолету і стійкість до ковзання досягаються світлостійким герметиком, що розбризкується.

ggbettingonline

Конструкція підлоги паркінгу

  • ґрунтовка MasterSeal P 770;

  •  мембрана MasterSeal M 689;

  •  верхнє покриття MasterSeal TC 681;

Механічна стійкість і здатність перекривати тріщини у мембран для гарячого напилення настільки великі, що за допомогою одного шару та одного нанесення вони можуть відігравати роль як мембрани, так і зносостійкого покриття, роблячи нанесення набагато швидше і простіше.

Мембрана, що наноситься гарячим розпиленням, у поєднанні з уф-стійким верхнім шаром, є високоефективною системою полімерної підлоги для паркінгу, що забезпечує довговічність, особливо на верхніх, відкритих ділянках паркування.

 Полимерные полы для паркинга

Masterseal Traffic 2219

MasterSeal M 689

Високоеластична, не містить розчинників, надшвидко отверждаемая полісечовинна мембрана, що наноситься розпиленням, для гідроізоляції.

Не всі гідроізоляційні мембрани призначені для роботи у найскладніших умовах, тому вибір правильної системи має вирішальне значення. 

MasterSeal M 689 - найбільш ефективне рішення для швидкої гідроізоляції поверхонь, що піддаються суворим механічним та хімічним впливам. 

Він схоплюється через кілька секунд і повністю твердне, щоб повернутися до роботи лише через дві години. 

Після затвердіння MasterSeal M 689 має високу еластичність і властивості перекриття тріщин, необхідних для запобігання витоку води у випадку тріщин, що рухаються в основі.

pin up lucky

Де використовувати MasterSeal M 689?

Ця двокомпонентна гідроізоляційна мембрана зі 100% полісечовини, що не містить розчинників, підходить для гідроізоляційних робіт, де важливий високий ступінь хімічної стійкості. 

Сюди входять стічні води та вторинні захисні обвалування у водоочисних, хімічних та нафтохімічних секторах. 

MasterSeal M689 також підходить для дахів та місць, схильних до механічних навантажень.

Чим відрізняється MasterSeal M 689?

Нанесення розпиленням MasterSeal M 689 та надшвидкий час затвердіння полегшують нанесення. 

Утворює монолітну гідроізоляційну мембрану без нахлестів, зварних швів та швів на простих чи складних поверхнях з вертикальними елементами чи складними деталями.

MasterSeal M 689 може наноситися на широкий спектр поверхонь з відповідною ґрунтовкою, забезпечуючи високу хімічну та механічну стійкість та довговічність у найсуворіших умовах середовища.

Як наносити MasterSeal M 689?

MasterSeal M 689 має високу реакційну здатність і може наноситися тільки за допомогою обладнання для двокомпонентного розпилення, яке ініціює швидку реакцію та забезпечує швидке та безпечне нанесення мембрани.

 Полимерные полы для паркинга

Masterseal M 689

Пиріг підлоги паркінгу MasterSeal Traffic 2239

  • ґрунтовка MasterSeal P 770;

  • мембрана та верхній шар MasterSeal M 689.

Ці мембрани, що наносяться гарячим напиленням, також мають здатність перекривати тріщини, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для верхніх покриттів, але і для проміжних шарів, де можуть виникнути тріщини.

У конкретному випадку проміжних шарів, додаткові властивості механічної стійкості та стійкості до ультрафіолетового випромінювання, дозволяють відмовитися від нанесення верхнього покриття та поєднати в одному застосуванні роль мембрани та зносостійкого покриття паркінгу.

 Полимерные полы для паркинга

Masterseal Traffic 2239

"Здійснюйте нанесення полімерного покриття для паркінгу ефективно"

Якщо ця стаття вам сподобалася і була корисною,
поділіться їй у соцмережах - це допоможе вашим друзям дізнатися про неї та підтримає наш проект.
 
Дякую!